söndag 25 april 2010

Nya stämplar, nya projekt......

Lite nya stämplar har flyttat hem till mig, helt underbara är de. Har provat att måla alla men piraterna och jag är inte helt överrens färg mässigt men det blir vi säkert snart.

Jag har gjort ett kort i lila och blått, just nu utan text. En fin fjärilspunch från Martha Stewart fick också följa med hem. Visst är den fin, man kan klippa ut fjärilarna också. Tack för tipset!!

För ett tag sedan läste jag på Stämpelgårdens blogg » Search Results » stämpelförvaring
om ett tips på stämpelförvaring i någon form av pärm. Själv har jag haft mina stämplar i dvd fodral men nu börjar de att ta plats, undrar om det beror på att jag har för många:)hihi. Jag har varit sugen på att prova på tipset från men jag vill ju gärna göra min egen variant. För ett tag sedan köpte jag ett album 6x6 med plastfickor som jag tänkte använda till de kort som jag gör för skojs skull och som inte är till någon speciell. I dag kom jag på den brillianta idéen att jag kunde göra en stämpelpärm, för pärmen kunde man nämligen dekorera. Många stämplar får plats och det ta mindre plats än min tidigare förvaring.
Alltså får jag nog köpa fler pärmar :) för jag måste ju förvara mina kort någonstans.

Gaveln på pärmen.


Framsidan.


Insidan.

Har tänkt att göra en innehållsförteckning på insidan av pärmen men jag behöver färg i skrivaren först. Nu ska jag fortsätta att göra taggar till mina olika stämplar men först måste jag fixa middagen för snart är det amazing race på tv och det ser hela familjen.
Japp vi får äta i vardagsrummet, gissa varför:)
Ha en trevlig vecka.
Kram Petra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Naw! Vad vacker hon är lilla Fairy Tilda ♥
Skoj också att se att vi båda valde att starta upp vårt skapande vad gäller den nya kollektionen med samma bubbliga papper. :) Enligt mig det klart snyggaste någonsin ;)
Tack för tipset kring stämpelförvaringen. Kanske vore ngt för mig?
Som avslutning ber jag att få tacka för din fina kommentar inne hos mig, de värmer alltid! Stor kram! ♥

Annette sa...

Gud, så gulligt kortet blev! Håller med Lousie, bubbelpappret är för läckert. Och så fint det blev med fjärilarna.
Supersmart idé med förvaringen och snyggt blev det också ;o)
Ha det bra!
Kram