tisdag 6 april 2010

Skiss från stämpelgården

Idag hittade jag en helt underbar skiss på stämpelgårdens blogg som Louise har gjort. Jag fick utmana mig själv genom att göra ett nytt försök att måla med mina färgpennor och tro det eller ej så gick det ganska bra. Upptäckte att jag använt mig av för lite förtunning och därför blev det inte så bra tidigare. Men nu så gick det mycket bättre och nu är det nog bara lite övning som behövs. Tyvärr är har jag lite bråttom som vanligt och allt ska gå lätt och fort men man lär sig av misstagen och jag får väl varva ner lite.
Jag vände på skissen.....


och gjorde triangeln som en låsanordning på kortet, man sticker in den under stämpeln/blomman
Något nytt jag fick prova på är att använda mig av fler lager papper och det blir faktiskt riktigt bra. Kanske att det blir lite fler kort nu och snart är det ju dags för nya stämplar:) stackars plånboken:( Nu ska jag inspireras av det nya numret av Magnolia.
Sköt om er.
Kram Petra

5 kommentarer:

Anonym sa...

VA!?
Nä, nu har jag missat mycket här känner jag :)
Har nya Magnolia tidningen kommit ut, i så fall måste jag köra och köpa den pronto imorgon :)
Kul att du använt dig av min skiss! :D
Det blev jättebra när du vände på den :)
Jättefint! Jag älskar den stämpeln, har den själv och tycker så bra om den för att den är så användbar. :) Inte bara till påsk.
Kram!

Anna sa...

Superfint kort! Jag såg också skissen och blev jättesugen på att göra något, men har nog inte tid förrän i nästa vecka någon gång...

Vad är det förresten för pennor du använder?

Millan sa...

Åå vad snyggt det blev! En jättebra tolkning av skissen!

Annette sa...

Jättefint kort! Det är lite knepigt innan man får till målningen men jag tycker att du har lyckats jättebra. Smart drag det där med låset ;o)
Vilken snygg vinask du har gjort. Gillade den skarp! Ser ut som en tårta på locket, superläckert!
Kram Annette

Millan sa...

Åå vad snyggt det blev! Får vi visa det i vår blogg?