lördag 3 april 2010

Det blev inga ägg.....

....till Jerry och Sandra i år. Jag skulle ju köpa ägg som jag skulle dekorera lite fint precis som Lena och Louise. Men det man inte har huvudet får ju finnas någonannastans. Tiden går ju så himla fort och mycket ska man hinna med. Därför altrade jag, okej jag klädde två pennburkar med papper som passar på deras rum. Mycket enkelt utan krussiduller för det gillar de inte.
I Sandras stoppade jag en mascara och Jerry fick påfyllning till mobilen. Godiset hade ju mannen redan fixat. Men det är farligt, man får utslag av det. Iallafall om man äter så mycket som jag gör.
Sen var jag bara tvungen att göra en lo. Det har kommit ytterliggare en skiss på Jp skissen och tro det eller ej så hade jag faktiskt ett foto som iallafall passade mycket bra till mitt pappersval.
Maja design igen. Sytt har jag gjort för hand och spetsen gick också vara med:)
En härlig bild på Jerry och Sandra med deras kusiner Emma och Alex. Så små de ser ut.

Imorgon blir det nog inga lo:s gjorda för då ska städkärringen komma fram trots att jag inte ska till ikea. Familjerna kommer på middag imorgon och då vill vi ju inte att det ska bli bitna i tårna:)Nu är det snart sovdags. Ha det så bra.

Kram Petra

3 kommentarer:

pysselpetra sa...

Åhh en sån ljuvlig tolkning av skissen :)
och blomdekorationen är verkligen vacker!

Caroline sa...

Härliga påskpresenter Petra! Och skiss-tolkningen var ju bara sååå söt!

Linda sa...

Vilken söt LO det blev av skissen!