söndag 2 maj 2010

Piratjympa

Det var ett tag sedan, men det har varit full rulle här och jag har varit stendöd när jag kommit hem efter jobb. Kanske är det värmen eller all frisk luft som jag får om dagarna.
Jag kommer ju inte riktigt överrens med mina piratstämplar så nu har jag provat igen och denna gången hade jag faktiskt ett projekt på gång. Vi ska åka med "våra" barn på piratjympa med friskis och svettis och det ska bli så roligt. Jag har gjort en lo som ska hänga i vår hall på jobb och jag blev nöjd om man bortser från målningen då. Hoppas att mina kolleger också blir det för de vet inget än.

Bilden har jag klippt ut från friskis senast tidning. Har funderat på om jympa stavas med g eller j. Vet ju att gymnastik stavas med g, men jag gick efter stavningen i texten till bilden. Ska bli spännande att få klä ut sig till pirat. Nu blir det till att laga lite mat och sen ska jag inta soffan. Denna veckan blir det full rulle igen.

Måndag-vårruset och för första gången blir jag tvungen att gå:( Mitt knä har inte mått så bra sedan jag trillade med cykeln och jag har faktiskt bokat tid till doktorn.

Tisdag-slutar tidigt men har medarbetarsamtal och det brukar som alltid dra ut på tiden för att det finns så mycket som man vill säga till chefen och det är inte mindre denna gången, ja hon är ganska snackig också.

Onsdag-utflykt med jobb och arbetar länge18.30.

Torsdag- slutar tidigt och ännu inget bokat

Fredag-jag ska gå ut med jobbet och bowla och äta, roligt.

Lördag-scrapträff på stämpelgården

Söndag-kalas hos min pappa.

Ja det var väl allt om inget annat dyker upp:)

Kram Petra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad häftigt det här blev Petra :D
Alldeles underbart anser jag, det kommer säkerligen dina kollegor också tycka ♥
Häftigt att måla dem i rött, det skulle jag aldrig ha tänkt på, jag är så dålig på att srappa i rött...;) Eftersom jag funnit massvis med inspiration här hos dig nu så kanske det kan bli ngt rött...?? Någongång ;)
Verkar som om du har otroligt mycket för dig i veckan, ta det lugnt så du orkar med ♥ Men en hel del av det verkar vara trevliga saker ;)
Ha en bra vecka så ses vi förhoppningsvis på lördag ;)
KRAM ♥

Viddan sa...

Hej vännen!
Tack för dina alltid så goa ord hos mig!
Jag är säker på att dina kollegor kommer uppskatta din härliga ide' för att inte tala om föräldrar och barn. Tänk så mycket roligare saker ser ut om man bara lägger ner lite mer tid på dem. Hoppas ni får det roligt på j(g)ympan =) Ha en härlig vecka!!! Kram, Lena