lördag 10 april 2010

Mirakelfestival

Idag har det varit Mirakelfestival på museet. Det är elever på olika musikskolor som uppträder. Jerry spelade tillsammans med "sin" medeltidsensemble. Trots att det inte är musik som vi i vanliga fall lyssnar på så var det riktigt bra låtar.

Det fick bli en bild på Jerry ensam eftersom jag inte fått tillstånd att visa de andra. Men de är åtta stycken plus läraren då som spelar olika instrument och sjunger. Jerry trummar ju såklart och sedan har han bjällror runt ena foten som han stampar i takt med.

Imorgon är det dags för Yellow Tremolo att tävla på Mejeriet i Lund. Sexton band tävlar och tre går vidare till riksfinalen i Uddevalla i maj. Det ska bli spännande men bara att få komma till Mejeriet och spela är ju en upplevelse och att de får visa upp sig för en större publik. Hoppas att kunna ta några bra bilder så jag scrappa vidare om hans äventyr inom musiken.

Nu är det dags för lite styling, vi ska iväg och fira en 30 åring. Trevlig helg.

Kram Petra

3 kommentarer:

Susanne Wiland sa...

Hej Petra!
Hälsa Jerry att det var en fin bild på honom.
Tänker på han varje gång jag är ute i trädgården då jag har hans jacka på mig, hihihi.Många lycka till kramar till honom inför morgondagen.
Kram från Susanne och resten av Fam Wiland.

Anna sa...

Hej Petra! Jag har precis anmält mig till scrapträff på JP den 25/4. Du är inte sugen på att komma med? Det finns platser kvar! :D

Petra sa...

Hej Anna
det hade verkligen varit roligt men våra vänner från halland kommer den helgen och sedan har jag svårt att ta mig till staffanstorp på söndagar då mannen nästan alltid tar bilen. Men det blir nog fler gånger. Tack för att du tänkte på mig.
Kram Petra