torsdag 15 april 2010

Det blev ingen.......

vinst för Yellow Tremolo i Lund men de var så nöjda med att få spela inför en sådan stor publik.

Det var dessutom så många bra band och som juryn sa, de bästa i skåne. Bara det är ju roligt avtt vara bland de sexton bästa. Nu tränar de vidare för den 29/4 är det dags för nästa spelning.
Kolla i sidebaren.
Inte den bästa bilden men det var svåra ljusförhållanden.


Det blev heller ingen skola för mig....

Ja ni läste rätt, för jag har våndats och mått mycket dåligt sista tiden pga av att jag hade bestämt mig för att läsa vidare. Jag var ju då tvungen att klara en prövning i samhäll men jag har avbokat den för det blev för tufft att klara det på så kort tid så nu har jag sponsrat Malmö stad med 500:-för pengarna fick man inte tillbaka om man inte genomförde prövningen. Så alltså ingen lärarutbildning för mig till hösten. Ja jag vet att det finns de som blir besvikna på mig men vid närmare eftertanke så hade jag nog inte velat/klarat av att plugga i fyra år vår, sommar och höst och dessutom jobba. Jag måste ju få leva och koppla av med och scrappa:). Så nu fortsätter jag att vara en stolt barnskötare som älskar mitt jobb, för trots allt så var det ju för min skull som jag skulle plugga och inte för någon annans. Det är helt otroligt så mycket bättre allt har känts efter att jag bestämde mig i helgen att strunta i det. Jag blev plötsligt pigga och glada Petra igen och det tänker jag fortsätta att vara.
Nu ska jag bara slappa i soffan med gott samvete.
Många kramar från mig.

3 kommentarer:

Chris_P sa...

Good for you Petra!! Man måste lyssna på magkänslan. O du - det är rätt flummigt på Lärarutbildningen ;o). Jag vet, av egen erfarenhet, att du duger precis som du är, "bara" barnskötare! Vi var jätteglada för dig på dagis!

Stor kram på dig! Tänk att du har en 18-åring!! helt fantastiskt, synnerhet som du själv är 22....

Anonym sa...

Vad härligt att läsa vännen :D Klart att du duger som du är, måste vara en av de bästa barnskötarna ;)
Men jobbigt att du skriver att många nog blir besvikna?? Vad är det för vänner? Jag tycker att du skall göra som DU känner :) Följ ditt hjärta :)
Jag gillar helt klart glada Petra bäst :) Man skall njuta av livet och inte lida för att man genomför det andra vill??? Hoppas de vänner som tycker du gör de besvikna kan tänka om igen.
Kram!

Anonym sa...

Hej igen underbara du ♥
Det finns en award till dig att hämta i min blogg.
Hoppas du har det bra!
Kram ♥