söndag 9 januari 2011

Sketch saturday week # 137

Snart fyller Sandra 15år och jag har funderat på ett tag på hur jag skulle göra ett kort till henne. Igår hittade jag en utmaningsblogg som heter sketch saturday och där fanns denna underbara skissen.
Jag har aldrig deltagit i någon utmaning utanför Sveriges gränser så nu tänkte jag prova det, inte för att chansen är så stor att vinna men mest för att det är roligt och nu har jag hittat ett ställe med inspirerande skisser.
.

Jag har använt mig av Maja Designs papper, fika för jag älskar ju lila och tack Louise för den underbara stämpeln. Första gången jag använder den men absolut inte den sista. Nu är det färdig pysslat för mig och nu blir det skolböcker resten av dagen. Sköt om er.

Kram Petra

7 kommentarer:

Maritha sa...

ÅHH lilla gumman vilket fint kort....jag ÄLSKAR ju lila och vem kan låta bli att älska dessa papper? INTE JAG!!! =) Så himla fint upplägg och fina detaljer,hon kommer bli så glad för kortet.
Vad duktig du är som pluggar och hinner pyssla,men så heter du ju PyssligaPetra oxå...*ler*
Ha en härlig söndag och hoppas du hinner lite mer pyssel sen du varit duktig och pluggat en stund!
varma kramar till dej vännen

Louise sa...

Otroligt snygg tolkning av den här skissen snäckan! Och du vet ju hur svag jag är för dina labels 10 ;) ;) Honär jättesött målad lilla Tilda!
Underbart Petra!
Nu har vi ingen pysselträff inplanerad...hur skall det gå?? Jag kan ju inte klara mig utan mina pinglor ;)
KRAM

Poppy sa...

very pretty card,lovely papers.
poppy

debby4000 sa...

Wonderful, gorgeous card.
luv
Debby

Annette sa...

Wow vilket läckert kort, Petra! Och när man älskar lila så mycket som du, så lyser det igenom till tävlingen. Jag håller tummarna för dig, för detta är supersnyggt.
Tack själv för senast! Som alltid lika kul att träffas och får hålla med Louise...när ska vi pyssla nästa gång...
Lycka till med pluggandet!
Kramar till dig vännen!

Chris_P sa...

Detta måste jag testa!! Trevlig skiss och superfint kort!! Tänk att din lilla tjej blir 15 år. Jag minns henne som en plutt på dagis :o)

Kram

Anna sa...

Superfint kort och ny snygg bakgrund! Nice! :)