lördag 29 januari 2011

Nya magnolior....

Igår var jag på supertrevlig scrapträff med mycket inspiration och många goa skratt. Precis vad jag behövde efter en intensiv vecka på jobb. Dessutom hade jag ju hämtat mina magnolior vilket gjorde det ännu trevligare plus att det hade kommit ett trevligt paket med dies. Allt fick jag prova igår. Korten är inte gjorda till någon speciell så därför finns det utrymme till lite text. Som synes är de sparsamt dekorerade men jag fick inte riktigt till det med blommor och annat. Men de får väl ligga till sig några dagar:)))
Första kortet är med den underbara Tilda med rosett och fönster som bakgrund, första gången jag har köpt en bakgrundsstämpel och jag tycker att den är så användbar.

Sen kommer Tilda med hjärtan visst är hon söt......

Nu blir det inte mer idag för nu vill mannen till Entré så då gäller det att hänga på:)

Sköt om er

Kram Petra

5 kommentarer:

Annette sa...

Två kort på en kväll! Minsann bra jobbat med tanke på hur mycket snack det brukar bli;o) Och vilka kort sen... romantiska och ljuvliga! Ibland funkar talesättet "Less is more" och framför allt här. Jättesnyggt, Petra.
Det är nu jag ska ångra att jag inte köpte fönstret... attans så fint det är. Blir en ny tur till Stämpelgården.
Hoppas ni hade en mysig dag på Entré.
Kramar

Louise sa...

Hej gumman!
Vad roligt att höra att ni hade det trevligt igår, det tror jag det! :) Det är så härligt att träffa likasinnade och njuta av hur tokig man är och få vara det ihop med andra som är lika tokiga! ;) Då är man liksom normal ;) Jag längtar ap tills nästa helg för då är det äntligen dags!

Vilka UNDERBARA kort du har gjort! De är så romantiska <3 Du har verkligen lyckats :) Jag för min del äääällllssskar blommorna du har satt ihop på det första kortet :) Verkligen vackert :)
Fint målade är de också :)
Vi ses snart!
Kram

Ingela (Ninni) sa...

Vilka underbara kort du fick gjort på träffen. Vilken vacker rosa färg på papperna och så fint du har färglagt. Jag har också införskaffat det vackra fönstret och blir verkligen inspirerad och vill använda det snarast.

Ha en skön vecka

Kram Ingela

Chris_P sa...

Jättefina kort! Tack för igår!

Kram

Anna sa...

Hon är så söt där hon sitter i sitt fönster! Blir lite sugen på att köpa bakgrundsstämpel själv nu! :)