onsdag 24 mars 2010

Jag har blivit inspirerad.....

av Louise och Lena. De har gjort jättefina kort och ägg nu till påsk. Tyvärr har jag inte varit och handlat några ägg att dekorera. Titta in till Lena och se hennes påskägg, vem skulle inte vilja ha sådana fina påskägg?

Trodde ju att jag hade ett virus men det var faktiskt halsfluss så jag får vänta tills jag inte smittar längre och orkar med affärer. Jag har inte haft halsfluss sedan jag var liten men nu var det väl min tur, jag menar otur att få det. Hoppas att familjen klarar sig.
Men lite ork har jag haft idag och jag har gjort ett easel påskägg, såg detta hos Louise men mitt blev stående för att jag ville hitta min egen variant.

Mycket spets blev det. Jag som aldrig tidigare varit så mycket för sånt lull-lull, bara älskar det nu. Tänk vad man kan ändra sig.

Sedan har jag har gjort klart ett kort som har legat ett tag. Visste inte riktigt hur jag skulle dekorera det, det blev enkelt men jag provar mig fram med lite blommor och visst är bladen helt underbara, Magnolias.

Det heter crisscross kort och det finns en bra mall hos Louise.


Insidan - vet vem som ska få det men visar inte det här.

Nu är det dags för lite mat och sedan blir det till att slappa. Idag fick jag förresten tid för min prövning i samhäll, 20/4 så nu får jag ta mig i kragen och börja plugga, örk.
Positivtet det ska jag skaffa mig:)
Kram Petra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, Petra :)
Vad mycket fint du hunnit med sedan sist och då är du ändå sjuk också :) Jag är imponerad. Din variant av easel card blev otroligt fint och Hello Tilda är färglagd till perfektion. :)
Hon är sååå söt :) Tack för att du länkade till mig i inlägget.
Också criss cross kortet blev underbart vackert. Jag slog tyvärr inte till på den Tildan och gissa om jag ångrar det nu? :( Hon sitter perfekt placerad på kuvertet. Snyggt med blinget också. Och grönt är som bekant skönt.
Ses vi på pysselträffen på lördag? *hoppas*
KRAM

Viddan sa...

Hej vännen!
Trist att höra att du blivit sjuk.
Krya på dej snart <3
Tack för dinaalltid så vänliga ord!
Vilka fina kort du har knåpat ihop. Jag har oxå ändrat uppfattning om en del saker jag absolut inte kunde tänka mig använda förut. Det kan lätt bli så tor jag, framföallt om man ser att andra gör fina saker av det som man blir inspirerad av.
Jag hoppas som Louise att vi ses på Lördag!!
Krameli kram
Lena