lördag 27 mars 2010

Idag har jag varit.......

på scrapträff hos Stämpelgården. Så trevligt det var, lite kända ansikten och lite nya bekantskaper. Efter en hel veckas vila med halsfluss behövde jag verkligen detta. Lite hostande blev det men jag smittar ju inte längre. Påsken var temat och lite gult och grönt blev det skapat.

Ett stort GRATTIS till Lena och Louise som röstades fram idag som vinnare. Helt fantastiska skapelser som ni gjorde tjejer.
Jag gjorde också lite skapelser först ut är ett kort i gult och grönt inte helt enkelt men jag blev nöjd, det blev ett easelkort i äggform, mina älskade Magnolior fick så klart vara med.
Sedan gjorde jag ett kort efter en skiss och det blev helt i grönt med en massa bling, min nya giv:).

Mitt tredje alster kommer inte att synas här men kanske på Jp:s vårrus, det har med bröllop att göra. Undrar vem det kan vara till:)

Kanske att jag ska ta en tur till Helsingborg i morgon, ska försöka att övertala mannen. Det är ju som bekant mässa där och jag känner hur det drar i shoppingtarmen trots att jag fått shoppa i två dagar redan. Men sån är jag, det är bara att erkänna att en av mina största brister är....konsten att spara. Jag lever nu efter måttot att jag lever nu, varför inte unna mig när jag kan. Vem vet hur länge man lever. Vi har ju nyligen fått känna av att livet har ett slut och tyvärr ibland alldeles för tidigt. Därför...LEV NU!!

Kram till er alla .
Petra

2 kommentarer:

Susanne Wiland sa...

Fina saker du har gjort. Skönt att komma iväg lite när man har varit sjuk. Helt rätt, man ska leva nu. Dra du iväg Greger till Helsingborg, alltid kul med en liten utflykt.
Må så gott allihopa.
Stor kram från Susanne!

Annette sa...

Tack för en supertrevlig stämpeldag! Jag hade verkligen hur kul som helst och det måste ju bara bero på det goa sällskapet man omges av:o) Du gör verkligen såå fina saker, så här kommer jag att hänga ofta. Vi ses igen!
Kramar Annette