fredag 17 juli 2009

Överskottsenergi

Flitens lampa lyser här. Här produceras det kort efter kort. Vet inte riktigt var energin kom i från. Kanske var det min nya pysselhörna eller också var det efter att jag fick min leverans av stämplar från skogstokiga. Läste på Lenas blogg om dessa stämplar, Lena hade gjort ett jättefint kort. Stämplarna är helt underbara, lätta att måla när man som jag inte är bäst på att måla. Svårt att välja bara, man skulle vilja ha nästan allihopa.

Här kommer några av mina kort, tyvärr så bråkar scannern så mitt första julkort får tyvärr vänta tills mannen fixat problemet. Ja du hörde rätt, jag har inte fått solsting men när jag fick hem julstämpeln var jag ju tvungen att prova den och varför vänta tills november med att göra julkort? Bättre att börja tidigit så blir det mindre stressigt.
Detta kort är till en man som älskar kräftor, kanske för att han är född i kräftans tecken.
Blåklockan bus som grattiskort till min morbror, något försenat.

Detta kort har inte fått någon text ännu, men det öppnas på mitten, blåklockan är bara klistrad i ena sidan.

Nu kommer det några magnoliakort där jag har provat att maska.Detta kortet är till min kära syster och hennes kille. Jag har varit för snål för att köpa en kameraväska till min kamera så den har förvarats i en sminkpåse och där har jag också haft extra batterier och det har fungerat i 1½ år men när vi i tisdags skulle åka till Ven så gick displayen sönder på min kamera. Helt förtvilad blev jag men alla bilder som jag tog utan att veta hur de blev var faktiskt ok. Hursomhelst så fick jag en digitalkamera av dem som de inte använde. Jättefin!!! Hur kan man ta emot den med gott samvete? Jo nu fick jag ge bort min cuttlebug till min syster utan att hon kände att hon inte kunde ta emot den. Bytt, bytt. Stort tack!!


Tillsist kommer det ett kort till min svärmor som snart fyller år. Bra att vara ute i god tid. Ha det så bra. Nu är det dags för jordgubbar och glass.Kram Petra

2 kommentarer:

Viddan sa...

Oj,oj,oj säger jag bara... du har legat i... Själv har jag ingen inspiration alls =(
Jag har oxå köpt stämpeln med kräftan - kanske kommer jag igång lite efter att ha sett alla dina fina kort...
xx Lena

Susanne Wiland sa...

Hej!
Vilka fina kort du har gjort. Synd att din kamera gick sönder, var ju snällt av Anna att du fick en av henne.
Kram Susanne!