fredag 23 juli 2010

Ni som känner mig....

vet att jag inte har några gröna fingrar och att jag därför mest äger tygblommor till krukväxter.
Häromdagen hittade jag några fina blommor till vårt sovrum. Försökte då också att hitta krukor som passade men misslyckades. Jag kom på den brillianta idén att göra egna, för då kunde jag matcha med en färg som passar just nu (jag är ju ganska ombytlig av mig;)). Det blev väldigt enkla krukor som jag dekorerade med lite tyg som jag hittade när jag storstädade vår klädkammare, den fina magnoliabården fick såklart vara med.

Jag ringde förresten till högskolan för att kolla hur jag kom in, då visade det sig att de hade en lokal regel att om man är över trettio år så behövde man inte läsa upp sitt betyg i samhäll utan det gick bra med den tvåa som jag har. Det enda jag känner är, varför berättade de inte det när jag skulle ansöka då hade jag ju sluppit att må dåligt i flera veckor. Jag ringde ju faktiskt för att kolla då. Men men nu ska jag ju iallfall prova på att läsa och det ska bli jättespännande även om det tar på min lediga tid. Tack för alla fina och goa kommentarer, de värmde.

Nu har mannen också gått på semester så nu ska vi njuta tillsammans i fyra veckor. Tänk att jag redan har haft en vecka. Men jag har fått mycket gjort, synd att jag inte fotade klädkammaren innan förvandlingen. Hittade lite golvplankor sen vi gjorde om i hallen så nu har klädkammaren lika fint golv och nya lister. Jerry gick in i klädkammaren i går och sa-pappa hur länge tror du att det ser ut så här? Men jag ska minsann visa dem att jag kan hålla ordning.

Ha en trevlig helg.

Många kramar Petra

5 kommentarer:

Maritha sa...

Men vilken söt liten kruka du har gjort!! Vilken fiffig idé att komma på nåt sånt....hm,det hade jag aldrig gjort! Tur man har så superduper fiffiga bloggvänner som sprider sina braiga tips. Den där Magnoliabården är ju helt ljuvlig,jag som har en Ms-stans som heter Scallop dots(typ) tyckte att den var så lik att jag inte beställde Magnolia-bården.....MEN HUR TÄNKTE JAG??!? Den är ju inte alls lika söt ju.....suck...ännu en sak jag bara MÅSTE ha alltså!! =0)

Synd du inte tog före och efter bilder på garderoben.....hade minsann behövt tips vad det gäller ordningen i en sån oxå!! =0)

Kram kram

Anonym sa...

Halloj gumman!

Jag förstår faktiskt att det här var lite av en chock för dig med det här beskedet, men det måste ändå ha känts lite bra ;)
Återigen stort grattis! :)
Det måste kännas skönt ;)

Snygg kruka!

Kramar i massvis!

Unknown sa...

Vilken bra idé med en egentillverkad kruka, det gäller att inte vattna blomman av misstag. Det är så himla kul att studera som vuxen när man har en masssa erfarenhet med sig från arbetslivet, jag vet för jag har själv läst en del kurser på högskolan.

Kram från Ingela

Maritha sa...

Sååå rara kommentarer på min blogg.....STORT TACK det värmer i kylan kan jag meddela kära du!!
Stämplarna jag använde på grodan-kortet är alla magnolias faktiskt,annars är jag ju helt såld på Inkidos textstämplar...mmmmm!! =0)
Kortet hette nåt med peeka-boo typ(synd att man aldrig skriver upp vad man hittar OCH VART)
Men sök det på youtube så hittar du det garanterat! Lycka till!

Stora kramen

Annette sa...

Du har alltid så påhittiga och bra ideér!! Supersmart, så får man ju precis den färgen man vill ha och som passar in.
Så flitig du är på semstern; pysslar, städar klädkammaren och kommer in på skola! Du är duktig, du Petra :D
Många kramar i solen!