måndag 19 juli 2010

Grattis Greger

Idag fyller mannen år och som vanligt har jag svårt med manliga kort. Men det är ju så mycket snack om genus just nu så jag tänkte bejaka hans kvinnliga sida;) med färger som jag gillar. Greger gillar faktiskt också rött.
De underbara papperna kommer från cosmo cricket och dessa köpte jag i Borås, nästan så fina att man vill spara dem. Ber om ursäkt för slarvigt målad stämpel men jag har ljugit lite innan när jag lovat att vara ute i god tid för det har jag inte varit här;)
Kanske för att jag inte måste posta kortet så tänker jag att det är lugnt. Men det händer alltid något i denna familjen. Fick nyligen ett sms från mannen så nu är det lunch på stan som gäller.
Han är mästare på sådana här överraskningar. Stämpeln "you make me smile" tyckte jag passade bra för vi har ofta ganska roligt tillsammans och skrattar mycket och precis som ordspråket säger: ett gott skratt förlänger livet.
Många kramar från Petra

5 kommentarer:

Maritha sa...

HÄRLIGT KORT! Han kommer bli sååå glader! =0)
Håller defenitivt med om att det är svårast att göra kort till karlar....men ditt kort är superfint,så fiffigt att sätta siffrorna i flaggan. Vad har du gjort för vikning på kortet? Det ser så kul ut,jag har aldrig provat den...

Soliga hälsningar från mej
Kram kram

Annette sa...

Vilket färgglatt och härligt kort! Detta måste han ju bara uppskatta! Rött är väl egentligen en unisex färg, iallafall i den åldern ;o)Så snygga de nya papperna är. Förstår att du ville "spara" dem.
Hoppas att ni fick en mysig lunch stund.
Njut av din semester!
Kramisar

Anonym sa...

Tjena sötnos!! :)
Så ursnyggt kort, jag tycker det är manligt så det förslår trots blommor och rött. Jag är kanske av den konstigare sorten men jag tycker rött funkar bra till män :)
Superläcker z vikning, det var längesedan jag gjorde en sådan *börjar nu ;)*
Och som du säger pappren är gudasända!!

Kram

Susanne Wiland sa...

Hej!
Jättefint kort till Greger. Hälsa grattis och krama honom från mig.Ha en trevlig födelsedag.
kollade i almanackan, verkar som om vi bara kunde denna helgen som kommer. För dom andra som vi kunde så kunde inte ni. Jättesynd! Vi får ta det längre fram när skolorna har börjat i stället. Ha en skön semester.
Många kramar från Susanne till er allihopa.

Unknown sa...

Ja, vilka läckra papper. Kortet har en kul design. Jag ser ju att man kan sätta blommor på ett manligt kort och det blir inte alls tjejigt som jag själv är rädd för. Mera romantik till männen!!! Det gör det lättare för oss kortmakare.
Kram Ingela