fredag 30 juli 2010

Ett kort till svärmor

med helt underbara Japanese Tilda. Inte helt enkelt att färglägga men jag valde mina färgpennor(mpc) och känner mig väl ganska nöjd. Ska träna mer med mina distresser längre fram. Varianten på kortet heter pop up card och det hittade jag på you tube efter ett tips från Maritha Magnolia stämplad ....for ever!
Maritha. Det kortet som hon gjorde hittade jag dock inte men detta var väldigt roligt att göra, dock lite svårt att dekorera eftersom det ska kunna fällas ihop. Men ibland behövs ju inte så mycket dekorationer så det passade ju mig som har lite svårt att få till det med dekos ibland.
Kortet sett bakifrån.
Kortet från sidan.
Kortet i ihopfält läge för att kunna stoppas i ett kuvert och kortet håller måtten 15x15 alltså lite större än vad demon visade på youtube.

Nu ska jag ta mig an en bröllopsidé som jag fick när jag besökte PEMA tidigare i sommar. Får kanske porta syrran från min blogg så att jag kan visa den när den är färdig. Ha en trevlig helg, ser ut som det ska bli pysslande hela helgen.

Kramisar från mig, Petra

6 kommentarer:

Maritha sa...

Men PETRA-GUMMAN!!!! Vilket kort du har gjort! Det är ju bara sååååå fint,vilken rolig vikning.....MÅSTE TESTA!!! Tildan är ju bara helt vansinnigt söt! (jag har beställt den andra japan-tildan) tack för dina goa kommentarer och tack för att du länkade till mej i inlägget!
Nu ska jag kasta mej ut på yuotube,MÅSTE kolla in beskrivningen till ditt kort! Härligt att få lite nya inspirationer....;-)

Kram kram

Viddan sa...

Hej vännen!
Så snyggt kort du fått till! Det är en vikning jag ska prova mig på då jag kommer tillbaka till pysselbordet.
Kram Lena

Unknown sa...

Hej pysselvän!

Oh vad söt hon blev den lilla geishan. Det passar så bra med det svarta och röda till ett japanskt kort. Tror att det var denna vikningen som jag provade på en gång på Stämpelgården. Det är kul eftersom man kan ha kortet ståendes framme.
Ja, det ser ut som det får bli stugsittande i helgen, känns nästan som höst ute.

Kramar

Anonym sa...

Men Petra! Jag som inte skulle köpa Japanese Tilda :o! Nu tror jag nog att jag måste slå till på henne också ;)
Otroligt häftig vikning du gjort på det här kortet :)
Svärmor kommer bli jätteglad!! Garanterat, häftiga färgval också :)

Hade Annette förslag om en träff? Jag är i så fall på :)

Kram!!

Annette sa...

Vilket coolt kort! Bara älskar färgerna. Du har gjort Japan-Tilda alldeles bedårande. Och perfekt lagom dekorerat till pop-up kortet.

Inget datum planerat än men du, Petra, är ju så bra på mailen ;o)
En tur till JP på onsdag kanske...
Kram kram

Nilma sa...

Vilka härliga färger, jättefint!