tisdag 12 juli 2011

Moster Petra

så kan jag kalla mig nu. Min älskade syster och hennes man har fått en underbar liten guldklimp som heter Elias. Länge funderade jag på vad jag skulle hitta på att lägga kläderna i som vi har köpt. Som den altrande typen jag är så fick det bli en liten resväska, i den stoppade vi kläderna plus ett litet bi som bara är så bedårande att jag inte kund motstå att köpa det. Hmmm funderar just på hur många sådana köp jag kommer att göra, hihi som den shoppinggalning jag är. Ett kort gjorde jag också som matchade väskan eller det var faktiskt tvärtom , jag gjorde kortet först. Tack Christina, Christinas Scrapkammare för lånet av stämpel och Louise, Louises scrapperie för spellbindern. Pga att jag är en dålig fotograf så blir det bara en bild på alltihopa. Men jag kan berätta att stämpeln är bäbä vita lamm och runt hela väskan finns det små söta lamm i vit och grått.Nu ska jag iväg och träffa en fd arbetskompis över en fika och det behöver jag just nu. Semester och skola är ingen bra kombination.
Ha en underbar vecka.


Kram Petra

5 kommentarer:

Maritha sa...

Men WOW säger jag bara gumman......så himla galet gulligt att man bara storknar!! Gulligt blått och bara bedårande minsann!! =)

Ha det så gott
Kramen

Anna sa...

Jättesött kort och väska! Perfekt till en liten kille! :) Och biet är ju också supergulligt! :)

Chris_P sa...

Detta ar superfint Petra!! Grattis till lilla Elias!

Viddan sa...

Superfint, Petra! Kram, Lena

Louise sa...

Hej Petra!
Vad är nu detta? Jag vet att det hänt en gång förut??? Men jag trillar bort som följare på din blogg ibland???:o :( What? Har aldrig varit med om att det händer hos någon annan, kanske du tar bort mig? ;) He,he,he!

Den här presenten är den absolut vackraste lilla gåvoset jag någonsin sett till en baby! Fantastiska papper, stämplar och dekorationer! Magnolia bebisen är såååå söt! Älskar att du gjort en matchande väska till gosedjuret :)

Jag har ju haft turen att se detta på riktigt! Snyggt!

Kram