lördag 20 november 2010

Scrapträff på Stämpelgården......

och jag har varit så produktiv. Dock inte enligt Sandra för hon undrade om jag bara hade gjort 3 kort på 7 timmar. Jaja lyckliga äro de ovetande men allt tar tid. Det var iallafall väldigt trevligt och avkopplande från min vardag med jobb och pluggande. Fantastiska Louises scrapperie höll i denna träffen som var en Magnoliaträff. Love it. Jag vann tom i en av röstningarna, jag blev så lycklig trots att jag först inte fattade att det var mitt kort som vunnit;). Tack alla som röstade på mig. Det var en utmaning där man skulle göra ett Joyfoldcard, en mycket roligt vikning.

Uppställt ser det ut så här, jag gjorde framdelen lite längre så att det kunde stå upp.

Utfällt ser det ut så här, mycket att klä med helt under bara papper från papirdesign.

Ihopfällt ser kortet ut så här:
Nästa utmaning var att skapa i Louises favoritfärg rosa och blått med tillåtelse att använda sig av grön och silver som var helt underbart. Jag är inte så rosa i vanliga fall men det blev en härlig kombination, tyvärr syns det dåligt här. En sista utmaning bestod av en skiss som man skulle arbeta efter. Jag har använt Maja designs nya papper, ja herre gud man kände sig som om man vunnit på tipset när Millan berättade att de hade kommit, lila och gröna även bruna papper som var helt underbara. Otroligt att papper kan göra en så exalterad. För jag har ju inga papper sen tidigare;)
Jag ber om ursäkt för att färgerna inte återges på ett bra sätt men det beror på mig och min fotografering, och att jag har bråttom med att fota för imorgon är det dags för nästa skoluppgift nr 8, matematik, verkligen inte mitt ämne men kan ju bli;) Tack för att ni orkade med mitt långa inlägg. Ha en underbar vecka, det ska jag för nästa lördag ska jag till Stämpelgården igen, tur att det har varit lön då;).

Kram på er, Petra

8 kommentarer:

Louise sa...

Åh...gumman! Vet du, (säger inte det här för att racka ner på det du tidigare gjort) jag tycker ditt brun, röda joy fold kort är det snyggaste du någonsin gjort! Så sjukt snyggt :):) Love it :)
De andra blev också väldigt vackra :) Du är så duktig!
Riktigt härligt att du skriver att du fått koppla av på en inspirerande träff också, precis vad jag önskade att det skulle vara :)
Ses på lördag, längtar redan :)
Kram!

Maritha sa...

Men lilla gumman vilka kort...!!! Den vikningen ser verkligen proffsig ut och dina papper är proffsigt sammansatta!! SNYGGT!!! Härligt att få lite inspiration av dina fina alster vännen!!

Ha en skön lördagkväll
Kram Maritha

Viddan sa...

Du fick gjort en del - 3 kort är mycket på den tiden faktiskt. Välarbetade och fina är de ju som vanligt oxå! Grattis till vinsten!! Kram, Lena

Chris_P sa...

Superfina kort Petra!! Grattis till vinsten!! Det låter som en trevlig scrapträff, hoppas på att få en plats nångång i vår :o)

Kristel sa...

These are beautiful cards Petra! Looks gorgeous!
Hugs Kristel

Ingela (Ninni) sa...

Oh så mycket fint du gjort. Den för mig nya vikningen var ju väldans snygg. Vi ses på lördag. Hller med dig, skönt att lönen kommer i veckan så vi kan shoppa loss ordentligt.

Kram Ingela

Annette sa...

Du är såå värd vinsten vännen, för det kortet är bara så underbart fint! Jättesnyggt komponerat med färgerna! Love it! Jag har "snott" färgidén till ett kommande projekt. Se som du inspirerar ;o)För att inte glömma så är de andra korten också fantastiska.
Snart dags igen!
Kram kram

Anna sa...

Så många fina grejer! Måste komma ihåg att komma hit och inspireras när jag startar upp julkortsfabriken i nästa vecka! :)