tisdag 16 november 2010

Nu är jag här igen.....

och det var det längesedan sist. Men idag fick en plötslig skaparlust, besökte nämligen www.stampelgarden.se/blogg och hittade en fin skiss. Julkort behöver jag ju göra en hel del och detta blev mitt första i år. Ångest får jag när jag tänker på hur många det är kvar. Men det kommer ju några scrappträffar framöver och det händer ju att jag har pluggfria dagar även om de inte är många. Annars får det väl bli "köbekort". Hihi.

Några kort till mina kolleger som slutar har jag faktiskt redan gjort men jag får väl vänta ett tag innan jag visar de här, så de inte snokar. Undrar om de skapar ett kort till mig när jag slutar eller om det blir ett "köbekort". Hm nytt favorit ord tror jag. För er som inte redan vet så ska jag börja på Berga förskola i januari och det ska bli så roligt.

Ha en underbar vecka.

Många kramar från Petra

9 kommentarer:

Annette sa...

Ett riktigt härligt julkort! Hon är så söt där hon sitter, lilla Tilda. Så varma och mysiga toner du har valt i dina papper, mmm julstämningen kommer krypande..."harlit"!
Nej, vi får försöka hålla oss ifrån köbekorten tycker jag. Det blir till att ladda förrådet på lördag ;o)
Jättekramen!

Ingela (Ninni) sa...

Vad kul att du är tillbaka på bloggen. Jättefint julkort med en söt liten Tilda. Färgerna är så där härligt juliga. Jag kan tyvärr inte komma på lördag men dyker upp de två nästföljande, det ska bli så kul, hoppas vi ses då.

Kram Ingela

Maritha sa...

ÅHHH vilket härligt kort gumman!!! den nya spellbindern(fyrkantig) är verkligen ett "måste-ha". Dom fina bladen är oxå helt ljuvliga....Qk? Du har fått till det så fint med både dekos,papper och den galet söta stämpeln!! Hejja dej vännen!!!

ha en bra kväll raring!
Kram Maritha

Annelie sa...

Ett jättefint julkort i fina julfärger!
Jag blev också sugen på att testa den skissen, får se om jag hinner...
Är sugen på så mycket just nu - är ny på detta med skisser så just nu vill jag prova allt jag ser ;)
Ha det gott,
Annelie

ScrappYlvis sa...

Jättefint kort Petra! Blir kul att ses på lördag, grattis till jobbet:)

Louise sa...

Hej gumman :)
Jag blir sååå glad varje gång jag ser att du uppdaterat bloggen igen :) Det är så roligt att få se dina fina alster :) Och det här är absolut inget undantag! ;) Så söt hon är lilla Tilda :) Du har verkligen målat henne sött :) Och liksom de andra uppskattar jag ditt färgval, jag gillar de traditionella färgerna, även om jag råkar vara värdelös på att skapa med dem ;)
Skall bli så kul på lördag!
Kram

Petra/Paradise sa...

Jättefint!! Jag gillar enkelheten, så som ett julkort ska vara tycker jag :)

Kram!

Chris_P sa...

Gillar vad du har gjort med nelliesen!! Superfint! Ska testa jag!

kram

Anna sa...

Välkommen tillbaka! :) Jättefint kort! Har också den stämpeln, och jag har börjat färglägga på löpande band... ;)