söndag 22 augusti 2010

Kort med havstema

Snacka om att jag är ute i god tid. En kollega på jobbet går i pension i höst och eftersom jag inte vet hur min höst ser ut så har jag redan fixat kortet till henne. Hon tycker mycket om havet och att segla, jag hade ingen båt men jag gjorde kortet lite havsinspirerat.Denna gången har jag målat med distresser och med lite träning så ska jag nog också få till det.
Jag har svårt att få till skuggor men det kommer väl med tiden. På insidan är det tänkt att det ska stå något fint i de båda ramarna men jag tänkte att kollegerna får komma med någon idé och som sagt så är det ju ett litet tag till. På delen man fäller ut får alla våra namn plats.

Idag har jag laddat med en jogging/walkingtur längs stranden tillsammans med Sandra. Har lovat att vi ska göra detta två ggr per vecka, hmm hoppas att jag inte lovat för mycket, ska ju hinna spinna lite med;) Men jag behöver någon som sätter fart på mig, så det är bra. Nu är det middagsdax och imorgon bär det av till jobbet och det ska bli så roligt.

Ha en bra vecka.

Kram Petra

7 kommentarer:

Ingela (Ninni) sa...

Hej Petra!

Tack för de fina kommentarerna du skrivit till mig. Här var det ju verkligen havstema så det förslår. Den lilla sjöhästen är så söt och sjöjungfru -Tilda också förstås. Papperna du använt är verkligen passande och så färgerna. Har kommit på att jag inte gör något blått nu för tiden fast det är så snyggt, det får bli ändring. Skönt när man någon enstaka gång lyckas vara ute i god tid, inte så vanligt för mig.

Kramar till dig...

Anna sa...

Snyggt! Och rolig vikning!! Finns det en beskrivning någonstans? ;)

Viddan sa...

Vilket härligt kort, både till utseende och format.
Ang det där att inte ha den stämpeln man vill ha ibland, så skulle jag vilja föreslå en sak...
Kan vi inte ha en liten träff (kanske med fler av våra pysselpinglor) och låna och stämpla upp varandras stämplar?
Kram lena

Chris_P sa...

Duktig du är som har bra framförhållning!

Snyggt blev det med!

Louise sa...

Hej snäckan!! :)
SÅ SNYGGT!! ja...det är nog ditt vackraste hitills och det ill inte säga lite det :)
Jag gillar verkligen vikningen :) Det är det jag alltid sagt, du är onekligen en fena på det här!

Jag har gärna en pysselträff på skolan snart! Så att vi kan träffas, stämpla upp och mysa :)
Kram!

ScrappYlvis sa...

Så himla fina kort du gör petra, jag har också varit i borås och gjort rätt mycket kort på sistone. jag hänger gärna på på en träff om ni är ngra stycken som skall träffas, Kram så länge fr ylva

Annette sa...

Hej vännen! Länge sedan jag tittande in hos dig, varit för busy, f´låt.
Men WOW vilket kort! Helt otroligt snyggt. Färgerna, målningen och vikningen är helt enkelt supersnyggt! Just Love it!
Nyfiken på hur du har det med ditt pluggande. Alldelse övertygad att det kommer att gå galant för dig! Vi kan ju ta det på fredag för då ses vi väl :o)
Kram på dig