torsdag 12 augusti 2010

Farewell Susanne

En tjej som heter Linnea ska börja göra skisser till Stämpelgården Stämpelgårdens blogg
och jag fastnade för den första skissen. Kanske att den passar bättre till en layout men nu skulle ju jag göra ett kort och det var himla roligt att tolka skissen.


En helt underbar tjej på mitt jobb som heter Susanne ska tyvärr sluta för att börja på en nyöppnad förskola, gissa om vi kommer att sakna henne. Jag tog på mig att göra ett kort och det blev i härligt lila färger som jag gillar så mycket.
Farewell Tilda är målad med promarker på 300g akvarell papper och det gick faktiskt riktigt bra. Har ju inte haft tid att träna på mina distresser så jag fick ta det säkra kortet;);)

Papper och dekorationer kommer från Stämpelgården och Magnolias butik. Idag känner jag mig på pysselhumör så jag hoppas kunna skapa lite mer med mina underbara stämplar från Bon Voyage kollektionen.

Kram Petra

.

4 kommentarer:

Maritha sa...

Men lilla stumpan vilket "tårdrypande" vackert kort....LILA....LOVE IT!! =0)Så himla fin tolkning av skissen måste jag säga!! Härligt att se dina fina dekos oxå,dom satt som pricken över iiiiii!!!

Kramelikram

Annette sa...

Åååh så himla fint! Och som Maritah säger: LILA, Love!! Gillar dina blomsterarrangemang, superläckra!
Idag hade jag behövt göra ett kort med snyftTilda...fick ett tråkigt besked ikväll...
Var rädd om dig vännen!
Bamsekram

Ingela (Ninni) sa...

Kan bara hålla med, lila, lila, lila är bäst. Urgulligt kort och en trevlig layout, gillar spetsen och den vackra texten.

Vi ses snart hoppas jag.

Kramis Ingela

Louise sa...

Så fin tolkning av Linneas skiss! :)
Och vilken tur Stämpelgården har som har en sån underbar kund som du :)
Jag är så glad att kunna läsa och inspireras här :)

Kram!