söndag 7 februari 2010

Förvaring

Hej allihopa.

Idag har jag bara slappat och pysslat. När jag surfade runt så hittade jag ett helt underbart litet hemarkiv. Besök gärna http://www.mimasscrapbooking.se/ och kolla bloggen. Hos dt Jeanette fanns det en länk till http://www.tvweekly.com/ och där visade de hur man gjorde. Eftersom det är ett gammalt program får man leta om man går direkt till deras sida. Därför är det smartast att besöka Mimas. Tyvärr hittade jag aldrig till guiden som skulle finnas så jag har måttat på ett ungefär. I min förvaring har jag tänkt att ha uppstämplade Magnolia motiv. Man kan ju ha vad man vill, bara storleken på fickorna som avgör. Tänkte faktsikt först göra en förvaring till mina spillbitar men hade inte så mycket cardstock hemma i samma färg. Här kommer iallafall min förvaring:
Framifrån
Från sidan
Uppifrån

Det kommer nog att bli lite fler sådanahär förvaringar för den var himla rolig att göra. Får väl köpa hem lite cardstock i någon trevlig färg och göra den där till spillbitarna.

Nu är familjen hungrig så jag får väl för flytta mig ut till köket. Imorgon kommer förresten veckas recept. Håll utkik Susanne.

Kram Petra

2 kommentarer:

Susanne Wiland sa...

Hej Petra!
Fin förvaring du har gjort, du är så duktig.
Ska hålla utkik i morrn. Då kan jag ju laga god mat till nästa helg.
Må så gott och hälsa familjen.
Stor kram från Susanne!

Viddan sa...

Såååååååå underbart söt! Vilket jobb ;) Många kramar, Lena