torsdag 2 juni 2011

Student på gång......

Snart är det dags för Jerry att ta studenten. Jag hade tänkt att göra det enkelt för mig genom att beställa en skylt men bakgrunden vi valt fanns inte när vi skulle beställa och då blev jag så besviken att jag tänkte att jag får väl fixa en själv då. Inte helt enkelt att veta hur man ska dekorera och Jerry ville inte ha en prålig skylt. Så passande, eftersom jag inte är så bra på att dekorera pråligt. Alltså inga blommor eller något annat gulligt men jag har ju en dotter som jag nu måste göra en skylt till om några år och då blir det blommor. Skylten fick sybolisera utbildningen som Jerry har gått, alltså det han brinner mest för musik.Kanske att jag ska lägga till några noter men jag har inte bestämt mig och det finns ju några dagar kvar eftersom det är på torsdag om en vecka. Jag är stolt över att jag är ute i god tid.
De stora bokstäverna hittade jag på scraproom och de klädde jag i papper och kanterna är målade i samma färg som pappert. Den fräcka schablonen hittade jag på Panduro och det var inte helt lätt att få plats med den så den fick göras på ett eget papper. Trumpinnar lyckades jag hitta som var svarta. Nu är det dags att göra studentvimplar att dekorera tältet med och sedan har jag en lo som jag håller på med som nog blir klar idagarna.
Ha en underbar helg.
Många kramar från Petra

2 kommentarer:

Maritha sa...

Så himla fin skylt du har gjort gumman.....den måste han minsann bli helt nöjd med! Inga blommor och trumpinnar,måste ju vara PERFEKT! =)
Hoppas ni får fint väder till eran student,i den här stan var det ju studentutgång igår,kallt men utan regn ialf!! =)

Ha det så bra vännen
Tack goa du för alla fina kommentarer
Kramen

Chris_P sa...

Åhhh han är ju så söt! Vilken fin skylt! Kram