måndag 6 juni 2011

Purple, peach and cream.......

ja det är färgerna som man ska använda för att delta i Magnolia Down Under Challenges
denna veckan. Det är första gången jag deltar men jag blev så inspirerad när jag besökte Louises scrapperie och såg hennes underbara kort. Lila (purple) är ju min färg så klart att jag var tvungen att skapa ett kort då. Många födelsedagar kommer det ju framöver så nu ska jag bara bestämma vem som ska få det.

Stämpeln kommer från Magnolias butterflycollection 2011 eftersom jag inte hunnit få mina stämplar från nya rainbowcollection annars hade jag använt dem men den som väntar på något gott, kanske imorgon. Hoppas. Bandet fick hjälpa till att hålla kortet stående vilket jag inte lyckades med utan band.


Ha en underbar vecka.


Kram Petra

4 kommentarer:

Louise sa...

Men goding där!!

Vad härligt att du gillade vad du såg inne hos mig :) Jag blir såååå glad då :) Du och Annette är ju mina pysselpinglor <3

Och ännu bättre är det ju att du valt att hänga med i veckans utmaning på MDUC :) Tänkte att det nog kunde vara något för dig ;) Jag kan sååå tydligt se att lila är din favvofärg :) Det blir så snyggt när du skapar i det :) Älskar kort ilningen och jag tycker det var en fiffig ide att sätta bandet där :) Supersött stämpel och fantastiska papper! Snygg målning också :)

Härligt med två så täta inlägg hos dig :) YAY!

Kram

Maritha sa...

ÅHHHH LILA.....det är ju bara såååå fint,och ditt kort är verkligen en liten lila dröm!! Underbart vännen! Superfint med den vikningen och banden är ju bara urfina där ju....LÖVLY
=)

Ha det så gott vännen
Kramen

Eulanda sa...

OH this is so pretty!! Love all your pretty borders and this easel card. Thanks for joining us at MDUC this week and hope to see you again!! Hugs!

annes paperfun sa...

Ååå så herlig kort!
Stilig brette teknikk du har brukt
og Tilda er så søt ♥
Takk for at du deltar hos MDUC denne uken.
God helg.
Klem Anne