torsdag 6 augusti 2009

Jp hobbys utmaning i augusti

Hejsan allihopa.

Jaha då var det dags för Jp hobbys augusti utmaning. Lapptäcken ska man "sy" .Kolla bloggen på http://www.jphobby.se/ .Det passade ju alldeles utmärkt att jag hade symaskinen framme. Att rita sömmar med vit penna har jag aldrig varit bra på. Därför passade jag på att för första gången använda min symaskin på en layout. Riktigt roligt var det men på bokstäverna fick jag använda pennan för det blev för svårt att sy dessa på maskin. Jag gjorde en lo om vår dag på Ven. En härlig dag med mycket sol och cyklande, bada gjorde vi också, fast de bilderna är privata så de fick bli lite cykelbilder. Vilken härlig natur det är på Ven.
Här kommer en närbild på mina sykunskaper :)

Lite snett och vingt blev det men men det är ju "handsytt".

Hursomhelst så var detta en mycket rolig utmaning, kommer nog att bli fler lapptäcken för min del. Ha det så bra i sommarvärmen.

Kram Petra

5 kommentarer:

Viddan sa...

Snyggt!!

Att leva med kor :) sa...

Hej! tack för din trevliga kommentar. Ditt lapptäcke e riktigt fint och fiffigt det oxå, smart att ta till symaskinen...det borde jag oxå ha gjort istället för att sitta och rita dit en massa stygn:) Lycka till du oxå:)

Susanne Wiland sa...

Hej!
Fina saker du har gjort. En liten fråga varför kan man inte klicka på bilderna längre så dina saker visas i större format?
Nu fick du lite och klura över.
Ses på lördag!
Kram från Susanne.

Anonym sa...

Åhhh, superfin!! Inser själv att jag har en hel del att lära.. Tur att det finns såna som du som inspirerar..
Tack för din fina kommentar hos mig. Den värmde!

Önskar dig en magisk helg!

Chris_P sa...

Amen Petra - så himla fint!!Du har verkligen lyckats! Jag håller tummarna för dig!!

kram Christina