lördag 1 augusti 2009

Byxdags

Hallojsan.
Idag har vi varit på kusinträff (hennes kusiner)hos min mamma. Trevligt att träffa alla och fint väder var det ju. Fick ju ta en tur till stoff och stil, min nya favoritaffär. Hittade ett mönster till ett par haremsbyxor och ett plommonfärgat tyg som matchar min tunika. Har tidigare inte gillat haremsbyxor men när jag såg dem uppsydda på en docka blev jag lite sugen på ett par. Sagt och gjort, nu är de färdiga.
För ett tags sedan när jag var på Indiskan så hittade jag ett par jättefina ljusmanchetter gjorda av pärlor, dessa köpte jag men inte för att använda till ljus utan för ett framtida smycke. Jag gillade pärlorna. Idag kom de väl till pass till mina nya kläder. Hjärtat och snöret kommer från Jp hobby, det var på den tiden när Pia sålde pärlor. Synd att du slutade med det:(
Jag kom precis på att jag ljög lite häromdagen. Jag har faktiskt gjort ett kort till en tjej som har varit vikarie hos oss ett tag, nu slutar hon tyvärr för att hon ska åka till Afrika i tre månader:( Jag tyckte att det passade bra med ett kort på en elefant. Visst är den söt, den kommer från skogstokigas stämplar.

Tyvärr har jag problem med min scanner, allt sedan vi kopplade in den på nätverket. Men en vacker dag ska det väl fungera igen. Korten blir ju bättre när de scannas. Jaha gott folk det var allt för mig idag. Nu är det Barnaby på dansk tv.

Bye bye. Petra

2 kommentarer:

Viddan sa...

Hej vännen!
Har IKEA fått konkurans?? fniss
Hoppas att Öresund uppskattar den duktiga och kreativa personal de har i dig, Petra!
Kanske skulle jag kunna få låna din elefant?? bara lite lite.... Jag har andra du kanske vill låna - fniss...
Ha det bäst!
Kramizar Lena

Susanne Wiland sa...

Hej!
Fina byxor du har sytt. Kanske får man se dom och tunikan när vi kommer. Längtar till den 15:e, nu var det ju ett tag sen sist. Ha det så bra så länge.
Kram från Susanne och co.