fredag 24 juni 2011

Grattis mamma

idag fyller min kära mamma år. Alltid lika svårt att veta vad man ska ge men min pappa har fått altrade flaskgömmor vid ett par tillfällen och nu ville mamma också ha en. Innehållet är inte vad man kan tro men det är lite av överaskningenNågot annat som jag vet att mamma vill ha är en ny näsduksbox, hon fick en för några år sedan när jag var i början av min scrapp period och eftersom denne frun är köpgalen så hade jag ju boxar på lagret, bara att ta fram och altra:))))Nu hoppas jag att vi får en underbar midsommar hos mamma och pappa och att solen skiner på oss. Ha en underbar midsommar.


Kram Petra

3 kommentarer:

Louise sa...

Hej gumman!
Åh, så snyggt det här är! Ser ju att du är ngt av en expert på rött! Så snygga röda nyanser och jag älskar den där gräsdiesen, den har inte jag :( Måste Jsg ju köpa! ;) Söta Tildor och underbart läckra alter :)

Ha en trevlig midsommar!
Kram

Annette sa...

Hej vännen! Oj, vad länge sedan... Och så mycket fint du har gjort! Alterexpert nr. 1. Du är så himla duktig på att altra och då gäller inte bara askar utan vad du än får i händerna blir det kanonfint!
F'låt att jag har varit dålig på att kommentera, men tack för dina gulliga kommenterar hos mig :D
Hoppas att du hade en härlig midsommar! Tyvärr kommer inte jag på fredag men det hade varit kul om vi kan hitta en annan dag att träffas på.
Kramar

Ninni sa...

Oh så fint Petra!

Tänk vad snyggt med rött fastän det är långt till jul. Jag borde nog göra något rött jag också men att få till det så snyggt är inte lätt. Vad vackert pappret med bären är. Hoppas du fick en skön midsommar.

Kram från Ninni på resa i USA