tisdag 10 maj 2011

Till en vän.....

ska jag ge denna chokladask. Jag ska nämligen hem till en av mina klasskamrater på torsdag när vi ska fixa till ett bildspel för en redovisning i skolan nästa vecka. Något vill jag ju ha med mig till henne, så jag har altrat en chokladask och tänkte därför också passa på att delta i Pysseltagen `s majutmaning som är en bingoutmaning man ska alltså välja tre saker från en bingobricka. Jag har valt stämplar, stans och band. Det var himla roligt.

Den fina chokladstämplen har jag faktiskt köpt där, tyckte att den var himla användbar. Sedan blev det såklart min favoritfärg lila......
Här syns asken från sidan med den underbara fjärilsstansen från Martha.
Just nu har jag lyckats att kombinera skola och pyssel och tur är väl det för Jerry tar ju studenten om en månad och jag ska själv göra studentskylt och flaggspel *ler*, så himla roligt.
Hoppas att tiden räcker till.
Ha en underbar vecka.
Kram Petra

2 kommentarer:

Maritha sa...

Så himla fin vännen och vem gillar inte lila? dom måste ju vara knasiga på riktigt!!! hi hi Ursnyggt och jag MÅSTE bara ha den stämpeln jag me ,har kollat på den länge nu....vill ha!! =)

Kram kram

Ingela sa...

Verkligen en söt liten chokladask. Vem skulle inte bli glad för både asken och innehållet. Jag är en riktig gottegris och helst ska det vara choklad förstås. Lycka till med bildspelet. Kramar från Ingela