lördag 7 maj 2011

Pappa 65 år

Igår fyllde min kära pappa 65 år och idag ska vi fira honom ordentligt. Men vad ger man sin pappa när han inte önskar något. Efter ett tips från min kära vän Madeleine så beställde vi en specialdesignad etikett som vi sedan kunde sätta på en whiskeyflaska vilket gjorde att den blev väldigt personlig. En etikett till baksidan blev med och där kunde vi skriva en personlig hälsning på högtidsdagen. Kortet och flaskgömman blev såklart också personligt och matchande. Ja som ni hör har vi varit väldigt personliga hihihi.

Att jag valde en grillgubbe till stämpel är för att min pappa älskar och grilla och då brukar han ta sig en "grillwhiskey". Fast idag bjuds det nog inte på grillat för det blåser för mycket men det ska bli härligt att få umgås och koppla lite.


Ha en skön helg.


Kram Petra

2 kommentarer:

Maritha sa...

ÅHHHH gumman ,det här va ju heeeelt bedårande snyggt och hur passande som helst till en pappa.....det här ska jag komma ihåg så jag kan lifta nån dag. UNDERBART HELT ENKELT!! =) Galet fin flaskgömma......suck...

Kram kram till dej vännen

Louise sa...

Hej gumman!
Vilket underbart gåvoset!
Och vilket fantastiskt tips om de personliga etiketterna till whiskeyflaskan :) Det måste jag komma ihåg :)
Jag tycker ändå förstås att det vackra easelkortet och flaskasken är den största behållningen :) Jag älskar pappren, stämpeln och de fina blommorna :)
Väldigt välgjort!
Din pappa kommer bli jätteglad :)

Kram