onsdag 15 september 2010

Nytt bröllop på gång....

ja på lördag bär det av till Halmstad. Min kusin ska gifta sig och jag har fått utlopp för min kreativa sida igen. Det har varit stendött på scappfronten senaste tiden så i fredags när jag var på en efterlängtad scrappträff i glada vänners lag så scrappades det. Jag kände mig helt enkelt tvungen att fortsätta i helgen och nu är mitt bröllopskit klart
Voilá..............

Kortet... ska vara i vitt och rosa men jag och ljusförhållande går inte ihop

Framifrån.................


Från sidan.......

Toppen på tårtan....

När man lyfter på locken så ligger presenten där. Jag bara älskar att altra saker, synd bara att man måste ha plats till allt annars hade nog blivit fler saker så därför är det ju tur att jag får altra till någon annan istället. Så blir ju placeringsbekymret inte mitt längre;););)

Kan nog vara så att det dröjer ända till mitten på oktober innan jag tittar in här igen, då fyller mitt kusinbarn år så till dess måste jag ju göra ett kort. Annars är det plugga, plugga, plugga som gäller här med blandade känslor. I går var förresten jag och Sandra på spinning och det bästa är att Sandra gillade det så nu har vi bestämt oss för att spinna två ggr i veckan. Man känner sig som en ny människa när man kommer därifrån, så härligt.

Jag vill också tacka Maritha Elofsson (en fantastisk scrappare, kolla i sidebaren och njut av ett besök hos henne, Magnolia stämplad forever)som för ganska längesedan gav mig en award. Tyvärr så jag inte tagit mig tid att vidarebefodra och länka som man skulle och skriva om sig själv. Kan bero på att det tar tid för mig vid datorn eftersom vi inte är bästa kompisar .

Men jag är så tacksam för nomineringen, Tack igen vännen.

Ha det nu så bra alla goa vänner, vi hörs och ses.

Kramar från plugghästen.

11 kommentarer:

Viddan sa...

OMG säger jag bara!!!! Visst har jag sett själva tårtan nästan klar, men med kortet till och hjärtat på toppen..... du är otroligt duktig, Petra!!! Mycket, mycket fint!!
Många kramar Lena

Chris_P sa...

Hjärtat på toppen är ju helt underbart! Ja alltihop! Är det en stämpel??

Superfint Petra! Jag hoppas förstås att du tar en paus i pluggandet :-)

Maritha sa...

MEN HOLY SCRAP!!!! =) Nåt så heeelt makalöst fint Petra!! En rosa dröm....jag bara stirrar och stirrar på det hela,det är verkligen en full pott vännen!! dom som ska få det kommer att bli överlyckliga,det hade då jag blivit minsann!! Hade skrivit en lååång kommentar åt dej ,men den försvann när jag skulle trycka på skicka!! Morr! Men har du fått 2 så vet du varför,jag har inte scrapat hål i hjärnan och tappat allt förstånd....hi hi

tack för dina alltid lika goa kommentarer oxå.

Kramen till dej ditt lilla bröllopspresentsproffs! ;-)

Anonym sa...

Sååååå fin den blev Petra!!!
Roligt att ha sett den från "början" om man skulle få ett infall och göra en likadan..... hmmm nä just det en sån fin går ju inte att göra fler av ;-)
Kram Bettan

Petra sa...

Ja Chris det är en stämpel från Magnolias bröllopskollektion.
Tack för alla goa kommentarer ni ger.

Ylva sa...

Wow så fint, e riktigt impad! Vore kul att få följa med på en av era scrappträffar en dag:) KRAM

Susanne Wiland sa...

Hej!
Vilket fint kort du har gjort.
Här är det bra förutom att vi är jätteförkylda.
På lördag har vi hand om kiosken på A-lagsmatchen annars hade ni ju kunnat kommit inom på en fika.På söndag jobbar Wille och ska sända en massa ifrån valet. Vi får höras en dag och se om vi kan få ihop en helg nu framöver. Hade varit kul. Hälsa alla och ha det så bra.
Många kramar från Susanne.

Annette sa...

Men duuu! Helt fantastiskt underbar kreation!!! Såg ju starten och hade väl en aning om hur den skulle bli i färdigt skick. Men detta är inte i närheten av hur den såg ut i min tanke.
Alltså allt är ju bara superduper fint, tårtan, kortet och toppen av tårtan. Och allt i en härlig harmoni.
Du är bäst på altrade saker, det bara är så.
Lyckliga nygifta par som får en sån här present. Ha en härlig helg!
Många kramar till dig

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅÅ NU TAPPADE JAG HAKAN !!! Vilket alster du har gjort helt SUPER LÄCKERT helt jag vet inte vad jag ska säga Petra det är bara helt WOW WOW WOW:) Så himla fint och jag vet att det måste ha blivit så himla uppskattad:) FASEN VAD DU ÄR DUKTIG:)Ha det bäst och sköt om dig, kramar från lilla Inger vännen:)

Millan sa...

Sannslöst vackert! Riktigt jäkla häftigt!!

Annelie sa...

Vilken rosa dröm, helt fantastiskt!!!