söndag 13 juni 2010

Presentask och easelkort

Ibland blir det långt mellan varven men vem fattar vart tiden tar vägen, inte jag iallafall. Denna helgen har det varit lugn och ro och jag har gjort ett kort och en presentlåda till min kära mamma som snart fyller år ( tur att hon inte läser här ).

Ibland händer det att min dotter städar sitt rum och det gjorde hon igår och då hittade hon en gammal presentlåda som hon fått vid något tillfälle. Ska jag kasta den mamma, undrar hon? Jag som älskar presentlådor såg genast en möjlighet att öppna den och använda som mall. Jag hann inte för genast blev Sandra lika sugen på att prova. Den blev riktigt bra. Så här ser orginallådan ut.

Jag ändrade öppningen från en blomma till en fjäril och jag använde mig av en quickutz fjäril som mall.Ovanifrån

Detta var himla roligt, kanske blir det fler lådor. Köpte ju helt underbara stämplar från Magnolias bröllopskolletktion i fredags, kolla på http://www.stämpelgården.se/ . Vi ska ju på två bröllop lite längre fram så det passade alldeles utmärkt och så har jag ju lite tid att träna och tänka ut vad jag ska hitta på till brudparen. Många av stämplarna passar för andra ändamål tex blomställningen på kortet som jag gjorde.
För ett tag sedan cyklade Jerry och hans kompis till Malmö stadion lyckliga som bara den, de ska se Kiss, gissa om de längtat. Hoppas att det blir bra, bra platser blev det iallafall.

Nu får jag väl utfodra resten av familjen, mannen kom precis hem från bandyn och är hungrig.
Sandra har hjälpt mig i tvättstugan idag så så hon både hungrig och trött. Hihi.
Sköt om er alla.
Många kramar Petra

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lika underbart som alltid, Petra! Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på den där presentförpackningen som ev. skulle slängas och som sedan blev till en fantastisk mall! Jag är djupt imponerad :)
Det här blev ett ljuvligt presentset. Lyckost till mamma du har ;)
Jag förstår inte heller alls var tiden tar vägen...:( Men nu är det snart sommarlov för mig!! *alldeles salig*
Kram! ♥
Kram!

Anonym sa...

Så fiiin, det blir svårt att lägga något i asken som kan väga upp den superfina asken!!

Ha det bäst!

Ingela sa...

Bara såååå..... snyggt och proffsigt. Vad jag skulle bli om jag fick en sådan presentask, den skulle stå framme och glänsa.

Kram Ingela

Chris_P sa...

Suuuuperfint Petra!!! Din mamma kommer bli glad!

Anna sa...

Oj, vad fint! Den där asken blev ännu finare med fjärilen på toppen! Är så sugen på att komma igång igen, och dina grejer är alltid inspirerande! :)

Maritha sa...

Hej Petra!
Tack för din kommentar på min blogg,det är sååå kul när det tittar in nån som lämnar ett litet avtryck oxå,så fick jag ju även chansen att kolla in din fina blogg! =0)
Superfin ask verkligen! Här hemma kom min yngsta dotter och frågade om hon skulle kasta en KONSERVBURK eller om det va nåt jag nödvändigtvis oxå skulle scrapa på....hm...så galen har jag väl inte blivit......tror jag!!?
=0)

Kram