måndag 31 augusti 2009

Scrapträff och recept

Hejs svejs.

Igår var jag på en supertrevlig scrapträff med många goa scratt.
Lite blev det gjort mellan skratten. Bland annat gjorde jag två lo.s efter stämpelgårdens skiss v35. Den ena har vridit lite på annars har jag utgått från samma skiss. Kolla deras blogg. Jag gillar skisser:) bra när man har idétorka.


Jag gjorde också en jullo med ett helt underbart kort på mina kära barn när de var små.

Jag gjorden en superfin lo på Sandra med lite roliga miner men får tyvärr inte visa den. Blev annars inspirerad av Christina som är superduktig, att använda många papper vilket jag annars är lite "rädd" för. Kanske jag kan övertala Sandra att få visa den för det är underbara kort.

Vi åt en om jag får säga det själv god cheesecake, mat och bak är ju inte min starka sida, glömde vaniljsockret men det var bara en som märkte det:) Här kommer receptet till er som önskade:

Ca 16 digestivekex, 100g smör, 1 philadelfia ost naturell(200g), 2½dl florsocker, 2½dl vispgrädde och 1 msk vaniljsocker, ca 250g frusna eller färska bär av eget önskemål( jag hade blåbärhallon). Gör så här: Smält smöret, krossa kexen i en bunke blanda med det smälta smöret. Fördela i en form med löstagbar botten. Vispa grädden och blanda sedan i övriga ingredienser. Häll över kexen och bred ut. Sätt gladpack över formen och ställ i frysen 1 dygn. Mums.

Tillsist måste jag bara berätta.... jag vann en skisstävling på stämpelgården, det var iochförsig lottning bland deltagarna men visst blir man glad och stolt ändå att turen föll på mig. Annars hade man varit chanslös. Skissen är den på Sandra där hon är "rund och go". Kolla deras blogg. Näe.. nu är det dags för paj och det är inte jag som lagat den så god blir den säkert. Vi hörs.

Kram Petra

1 kommentar:

Susanne Wiland sa...

Hej!
Fina saker som vanligt. Du är duktig.
Må så gott.
Kram från Susanne!