måndag 29 juni 2009

Scrappa är livet

Hej och hå.
Skulle ju lagt in kortet som jag skickade till en av mina bästa vänner när hon fyllde år, men nu i semestertider är det ju fullt upp. Tidigare var Susanne ganska glad för grodor och det tänkte jag på när jag gjorde kortet. Här kommer det:
Igår var jag på en supertrevlig scrapträff. Jag var mycket produktiv, kanske berodde det på trevligt sällskap och mycket god mat. Varmt var det iallafall men på eftermiddagen lyckades jag få en "fönsterplats" i en dörröppning. Det var nice. Först ut är Sandra som målar:
Sedan kommer en med familjen som gillar pizza, stora pizzor:Några syskon har man ju, vi träffas inte så ofta men när vi gör det så har vi så skoj. Jag scrappade den normala bilden på oss och inte den där en del är "ballögda". Snällt va?

Hittade några fina bilder på Sandra och en kompis när de hade hattparad på förskolan. Visst är de söta?

Tillsist kommer en bild på Jerry och "hans" tidigare band FUDGE och deras sista spelning tillsammans. Nytt band är startat men tyvärr är de namnlösa förtillfället. Två nya medlemmar finns med och en kille från Fudge och nu kommer det att bli lite mer egenproducerade låtar, det ser vi fram emot. Här kommer sista bilden på Fudge:
Idag har det varit lugnt på scrapfronten för i dag har städmanin varit framme och jag har sorterat ut gamla kläder som inte passar längre.
Helt otroligt att jag som är så smal (förrutom midjan då)hittade byxor som inte gick att knäppa och då var det 10 centimers glipa:( Så nu blir det till att röra sig mer och äta mindre:( Jag som älskar mat. Men men. Finns ju värre problem.
Ha det nu så bra tills vi hörs igen.
Kram Petra

1 kommentar:

Susanne Wiland sa...

Hej!
Tycker fortfarande om grodor.
Ha det bra.
Kram Susanne!