onsdag 4 januari 2012

Årets sista scrapträff, 2011

var jag på dagen innan nyårsafton. Från tidig morgon till sen kväll och det var så himla trevligt sällskap och god mat. Jag hann inte så mycket men en nyårspresent till min bästa barndomsvän som vi firade nyår med gjorde jag klar. En aftereight låda och en tändsticksask, lite allahjärtansdag inspirerat.


Jag gjorde två kort med, det ena var tänkt som ett födelsedagskort till Sandra som snart fyller 16 år i blått och beige. Men hon är inne i en rosa period och härom dagen berättade hon att hon ville ha ett rosa kort om jag skulle göra ett till henne, hmmmm alltså gör om och gör nytt, tur att jag har lite tid i helgen. Det andra kortet var ett test med Magnolias nya stämpel, månen och en stjärndie som bara är helt underbar och så användbar. Lite stor blev Tilda men jag klara inte av de små ministämplarna så därför fick det bli en stor.

Imorgon jobbas det sista dagen på julsammanslagningen sen blir ledigt några dagar, välbehövligt. Nästa vecka händer det grejer, jobb tre dagar sen bär det av till Växjö med en slutredovisning samt kursstart av en fördjupningskurs. Då lär det nog bli tyst här igen ett tag.
Ha en underbar helg.
 Kram Petra

5 kommentarer:

Susanne Wiland sa...

Stort tack än en gång för dom jätte jätte fina nyårspresenterna och även tack för trevligt sällskap och en mysig nyårsafton och nyårsdag.
Många kramar från Susanne!

Maritha sa...

SÅÅÅÅ himla fina kort och aoutomat gumman!! Härliga färger och sååå snygga dekos!! SUPER!! ...och jag kan inte sluta titta på dina Barbapappor nedanför,dom är ju bara fööööööööör fina!! =)

Kramen

pysselpetra sa...

snyggt sätt att dölja "upp&ner"-texten ;)
fin-fina alster

Anna sa...

Jättefina kort! Jag tyckte Tilda passade hur bra som helst i månen. :)

God fortsättning! :)

Annette sa...

Hej pinglan! Oj så mycket fint du har gjort. Snyggt målat, matchande detaljer och härliga färger. Din After8 låda är verkligen pricken över i:et.
Jag kan se på resultaten att ni hade trevligt ;) Så jag hoppas att nästa träff ligger rätt i min kalender.
Kramar till dig!