lördag 12 mars 2011

Ett beställningskort...

Ibland händer det att jag får en beställning på ett kort. Jag tycker alltid att det är lite svårt när man ska göra ett kort då, kommer beställaren att bli nöjd? Det är ju annorlunda när jag skickar
kort till nära och kära, då är det ju jag som bestämmer hihi. Men i detta fallet blev beställaren nöjd och mottagaren med. Jag gillar verkligen bladdiesen som egentligen är en juldies men jag tycker att den passar jättebra till alla årstider.

Denna helgen är en pluggfrihelg har jag bestämt så efter lite städning så ska jag dyka ner bland mina papper och se om jag kan skapa något. Alltid lika spännande när jag inte har något bestämt ändamål. Ikväll blir lite god mat i glada vänners lag.

Sköt om er.

Kram Petra

4 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhh Petragumman,vilket härligt kort du gjort!! Klart dom där bladen går att använda fast det inte är jul...=) Vilket galet snyggt alfabet du har,vad heter det? =)

Kram kram till dej tjejen

Louise sa...

Hej snäckan!
Det var verkligen jätteroligt att få en skymt av dig igår, även om det bara var ungefär det ;)
Mycket läckert beställningskort! Jag gillar den här stämpeln så himla mycket men jag har inte haft tid att färglägga den än...:o Shame on me! Jag håller absolut med dig, den där diesen kan användas fast inte julen står för dörren ;)
Läckert! Klart att beställaren blev nöjd, fattas bara annat ;)

Kram

Ingela sa...

Hej Petra!

OHHH så fint Magnoliakort du har pysslat ihop. Texten och siffrorna är verkligen snygga. Inte svårt att förstå att både du och mottagaren blev nöjda.

Kram Ingela

Nina sa...

Heisann!

Takk for koselig kommentar i min blogg *klem*

Nydelig kort du har laget, vakkert ark og supersøtt motiv ♥

Ha en fin dag!
Nina.