tisdag 5 oktober 2010

Vi Gratulerar.....

våran Wille idag, fast det är imorgon som min bästa väns man fyller år,

så jag har gjort ett kort som jag tror passar alldeles utmärkt. Han gillar nämligen att spela gitarr och det blev ett hyfsat manligt kort tycker jag. Inte helt enkelt alltid. Det är ju inte så ofta jag bloggar nu förtiden men det kommer faktiskt att bli ett par inlägg till i oktober för det kommer några födelsedagar till som jag skapar kort till. Just nu blir det bara skapande när någon fyller år, i november då ska jag jag scrappa lite mer som det ser ut nu så är det tre träffar på gång. Underbart ska det bli.

Sköt om er i höstkylan.
Kram Petra

4 kommentarer:

Maritha sa...

Hej stumpan!! Klart du lyckats få till ett riktigt manligt kort,det är supersnyggt!! jag tycker som du att det är alltid svårast att få till kort till en karl....men som sagt du har lyckats!! =) Den där stämpeln är en riktig goding måste jag säga,han ser så cool ut där han sitter med sin gitarr.....=)
Har tappat fart jag vad det gäller pyssel känner jag,men det kommer nog igen snart...(hoppas) =)

Stora kramen till dej gumman

Annette sa...

Ett kanonkort till en man!!! Som du sa, inte helt enkelt att få till det men du har lyckats superbra! Färgerna är så passande på ett manligt kort.
Blir så glad varje gång jag ser ett inlägg från dig, eftersom jag vet att din tid prioriteras på annat. Ett tag till innan vi ses på "gården" men kan kanske få till en egen liten träff snart.
Kramar till dig!

Susanne Wiland sa...

Hej!
Jättefint kort till Wille. Det står nu på hyllan ovanför datan.
Ha en bra dag och hälsa alla.
Kram fårn Susanne1

Ingela (Ninni) sa...

Hej!

Hoppas det är kul med studierna. Vilket fint kort du har hunnit göra. Han är verkligen söt lille Edwin. Det finns en utmaningsblog som heter Cards for men. Du borde kolla in den.

Kramelikram

Ingela