tisdag 23 april 2013

Veckans skiss

Frisk och kry igen och visst borde jag plugga men har kommit in i ett stort behov av scrappande just så jag kan inte låta bli. Hittade en ny skiss på http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2013/04/veckans-skiss-17.html och tre foton på en lo är inte helt enkelt men jag hittade tre matchande bilder från vår nostalgiresa till Legoland från i somras. Fick damma av en gammal qk die, legobitar. Det blev en ovanligt färgglad lo med färger som jag sällan använder men det är ju legofärger.

Veckans skiss:




När barnen var små var vi ofta i Danmark på semester och Legoland var ett favoritställe. Eftersom barnen börjar bli stora kände vi att det dags att göra den där nostalgiresan för snart vill de inte åka på semester med oss längre. Vi fick till och med min mamma och pappa. Vi hade en underbar vecka på Jylland, uppskattad av alla.

Nu får jag väl ta och läsa lite om global utveckling så jag hittar något att skriva till vår rapport, längtar så tills denna kursen är över.

Ha en bra vecka
Kram Petra

torsdag 18 april 2013

Veckans skiss

När man är sjuk finns det gott om tid att surfa runt och jag hittade en skiss på veckans skiss http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2013/04/veckans-skiss-16.html  som jag bara var tvungen att testa.

Den är ritad av Petra Ofrell som ni hittar här ovan
 
Nu till min tolkning.......
Vi ser ryggtavlan på sonen som är påväg till en Guildträff (Wow) med andra likasinnade från Danmark, Holland och Sverige.

Nu ska jag surfa vidare och se om jag hittar något annat spännande.
Ha en bra vecka. Kram Petra

tisdag 16 april 2013

Hallå igen....................

Jag är ju inte den flitige scrapparen längre och därför bloggas det inte heller så mycket. Men när man är sjuk och inte orkar plugga så känns det så skönt att kunna scrappa utan dåligt samvete. Försökte mig på en utmaning i en FB grupp igår som heter en kväll en utmaning men orken fanns inte riktigt så kortet blev inte klart förräns idag. Det som var spännande var att man skulle välja färg ifrån ett färghjul och om man valde grönt var man tvungen att ta färgen i den lilla rutan med som var lila i det här fallet. Så spännande eftersom jag älskar lila. Man skulle dessutom följa en skiss.
Så här blev resultatet.

Förra gången jag var sjuk så blev det en altrad näsdukslåda. Lite roligare att vara förkyld då kom jag fram till.

 Nu låter det som om jag är sjuk ofta men tvärtom är jag sällan sjuk men nu har jag lyckats bli dålig två ggr inom en månad, inte så kul för plånboken men väl för scrappandet.
Ska försöka få till en lo nu efter en underbar skiss som ni hittar på http://veckansnyaskiss.blogspot.se/ som Petra Ofrell http://mittkreativakaos.blogspot.se/ har ritat.

Ha det bra, Kram Petra