fredag 31 december 2010

En award....

har jag fått av Christinas Scrapkammare , tusen tack vännen den värmde kan du tro.
Jag ska skicka den vidare till tre andra, vänner eller bloginspiratörer och dessutom beskriva mig själv med tre ord. Jag frågade mannen men han vände och gick med ett flin...hm undrar vad det betyder.
Hursomhelst så är jag

pratglad, noggrann och omtänksam.

Jag vill ge denna award till tre tjejer som skänker värme och inspiration

*Maritha-Magnolia stämplad ....for ever!
*Anna-Annas blogg
*Petra-Enjoy my SkogsTokiga creations

Gott nytt år.
Kram Petra

onsdag 29 december 2010

Porslinsbröllop

Idag firar jag och min man 20-årig bröllopsdag. Otroligt vad tiden går när man tänker tillbaka på den dagen, en kylig decemberdag utan snö men vi värmde oss med vår kärlek till varandra.
Ett kort måste jag ju göra till mannen vid ett sådant här tillfälle.

Bröllopstexten tycker jag passar även om det inte är ett "nytt" bröllop. Idag har jag fixat och donat för att överraska mannen när han kommer hem. Jag hoppas att vi får en mysig kväll.

Kram på er alla, Petra

fredag 24 december 2010

God Jul

vill jag önska er alla. Den senaste tiden har flitens lampa lyst här hos mig. Jag hittade en mall på en after eigth automat på nätet och sedan har det massproducerats automater vill jag lova. Mina kolleger (10st) på jobb fick vars en som en kombinerad jul och tack för mig gåva. En liten tanke bakom varje hade jag men glömde tyvärr fota dem så det fick jag göra med jobbets kamera. Men här kommer iallafall två smak prov.
Den här fick min mans kusin i härligt lila.




Den här ska jag ge till min mamma och pappa idag. Och på tal om pappa så har jag altrat en flaskgömma till min pappa som innehåller något gott. Men jag har funderat på hur ska man egentligen skriva? Det är ju min pappa, min mans svärfar Leif och mina barns morfar. Efter lite funderande så blev det pappa.

Hoppas att ni nu får en fröjdefull jul trots all snö som vi har fått här i Malmö.
Vi ska fira hos mamma och pappa så vi har gång avstånd som tur är.
Juliga kramar från Petra


onsdag 8 december 2010

Jag är så lycklig.....

för jag har fått tag i en helt underbar stämpel tack vare Christina, tusen tack.
Jag var ju tvugnen att börja provmåla lite igår och idag blev det ett julkort på bekostnad av pluggandet. Men idag var valet inte så svårt, dessutom börjar jag få ont i halsen och då är det jobbigt att fokusera i böcker. Mycket lättare att koppla av med lite pysslande.
Nu ska jag kurrera halsen med lite honungsvatten för imorgon måste jag vara iform för då är det dags för trollet Petronella att läsa sagor i sagoskogen;) Ska bli så roligt och outfitten fixade jag på jobb idag av lite tygrester. Vi får väl hoppas att jag inte skrämmer livet ur de små barnen.
Ha det bra allihopa.

Många kramar, Petra